23 Ocak 2010 Cumartesi

peynirli patates suflesiz Pommes Soufflé Parmentier au Fromaje

peynirli patates suflesiz Pommes Soufflé Parmentier au Fromaje
http://a6.idata.over-blog.com/400x341/2/03/31/92/Accompagnements/Souffl--de-Pommes-de-Terre.jpg

Hazırlanışı
İşlem basamakları

· Pommes souffle parmentier hazırlanır.

· Yumurta akları çırpılıp ilave edilmeden önce rendelenmiş 70–80 gr parmesan, gravyer yada kaşar peyniri ilave edilir.

· Garnitür olarak kullanılabildiği gibi sıcak hors’doeuvre olarak da servis yapılabilir

Dikkat edilecek noktalar

· Pommes souffle parmentier hazırlanırken dikkat edilmesi gereken noktalar burada da uygulanır.

· Sıcak olarak servis yapılır.

Servis Edildiği Yemekler

Bu tür garnitürler püre cinsi garnitürlerle aynı yerlerde servis yapılabildiği gibi sıcak ordövr olarak da servis yapılır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder