Pommes Mirette (Truffle Mantarlı Patates) Hazırlanışı
İşlem basamakları
Pommes carrees hazırlanır.
Tereyağında kızartma işlemi tamamlanmak üzere iken, içerisine julienne
doğranmış siyah mantar (truffle)
Biraz da mantarla kızartılarak içine çok az konsantre et suyu ilave edilir.
1-2 dakika karıştırılarak sıcak olarak servise alınır.
Dikkat edilecek noktalar
İlk kızartmada kullanılan sıvı yağ zeytinyağı olmamalıdır.
İkinci kızartmaya geçmeden önce ilk kızartma yağı mutlaka süzülmelidir.
İkinci kızartmada tereyağ kullanılması gerekir. Tereyağı hem güzel bir parlaklık
hem de özel bir lezzet kazandırır.
Phraseology https://imgur.com/a/SNUrlHA https://imgur.com/a/XLvz0HL http://he6e4ll2o6.dip.jp https://imgur.com/a/0omGEzN https://imgur.com/a/WkM0aB0 http://n68ok79bvh.dip.jp https://imgur.com/a/nZngMPu
YanıtlaSil