8 Haziran 2013 Cumartesi

PASTIRMALI ALMAN PATATES SALATASI

6-8 kişilik

MALZEMELER
6-8 orta balmumu patates
tuz
12 kalın dilim pastırma
1 büyük sarı soğan, soyulmuş ve ince dilimlenmiş
6 yemek kaşığı. beyaz şarap sirkesi
Taze çekilmiş karabiber
¼ bardak doğranmış taze maydanoz yaprakları

TALİMATI
1. "3" 2 tarafından soğuk su ile kapak, büyük bir pota patates koyun ve tuz cömert bir tutam ekleyin. Orta ısıyı azaltmak ve bir bıçak, 15-20 dakika ucuyla girince patates yumuşayıncaya kadar yavaşça kaynatın, orta-yüksek ateşte bir taşım kaynatın.

2. Bu arada, net, 10-15 dakika kadar orta ateşte büyük bir tavada pastırma pişirin. Kenara hale yağ ile tavada ayarı, kağıt havlu üzerine boşaltın. Büyük parçalar halinde pastırma Crumble.

3. Drenaj patates, süre kabuğu hala sıcak ve 1 "küpler halinde kesilmiş. Büyük bir sıcak servis tabağına içine patates koyun ve pastırma ve soğan ekleyin. Sıcak kadar orta-yüksek ısı ve ısı yağ pastırma ile tavada dönün. Dikkatlice sirke ve tuz ekleyin ve karabiber. patates karışımı üzerine sıcak sosu dökün ve iyi atmak. baharat ayarlayın. maydanoz ile süsleyin. sıcak servis yapın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder