6-8 kişilik
MALZEMELER
6-8 orta balmumu patates
tuz
12 kalın dilim
pastırma
1 büyük sarı soğan, soyulmuş ve ince dilimlenmiş
6 yemek kaşığı.
beyaz şarap sirkesi
Taze
çekilmiş karabiber
¼
bardak doğranmış taze
maydanoz yaprakları
TALİMATI
1. "3" 2
tarafından soğuk su ile
kapak, büyük
bir pota patates
koyun ve tuz cömert bir tutam ekleyin.
Orta ısıyı azaltmak ve bir bıçak,
15-20 dakika ucuyla girince patates yumuşayıncaya kadar yavaşça kaynatın, orta-yüksek
ateşte bir taşım kaynatın.
2. Bu arada,
net, 10-15
dakika kadar orta ateşte
büyük bir tavada pastırma
pişirin. Kenara hale yağ ile
tavada ayarı,
kağıt havlu üzerine boşaltın.
Büyük parçalar halinde
pastırma Crumble.
3. Drenaj patates, süre kabuğu hala sıcak ve 1 "küpler
halinde kesilmiş. Büyük bir
sıcak servis tabağına
içine patates koyun ve pastırma ve soğan ekleyin. Sıcak kadar orta-yüksek ısı ve ısı
yağ pastırma ile tavada dönün.
Dikkatlice sirke ve tuz ekleyin ve karabiber. patates
karışımı üzerine sıcak
sosu dökün ve iyi atmak. baharat ayarlayın.
maydanoz ile süsleyin.
sıcak servis yapın.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder